Mikä on hyvä hyväntekeväisyyskohde pt. 2?

Kyselin teiltä kuukausi sitten mikä olisi hyvä hyväntekeväisyyskohde. Minulle ehdotettiin WWF:ää, Luonnonperintösäätiötä, Joulupuukeräystä sekä Kiva.orgia. Ensimmäiseksi kohteeksi valikoitui Kiva, joka on San Franciscolainen yleishyödyllinen mikrolainoja myöntävä organisaatio. Jos harkitset Kivaan lainaamista niin tee se tämän linkin kautta: https://www.kiva.org/invitedby/pihimies. Linkin kautta 5.11 mennessä tehtyihin lainoihin saat kaksi 25 dollarin lainaa yhden hinnalla.

 

Nyt on kuitenkin uuden hyväntekeväisyyskohteen valinnan aika. Idea siis oli seuraava:

Laitan 10€ joka kuukausi lukijan ehdottamaan hyväntekeväisyyskohteeseen, pyydän ehdottajaa lahjoittamaan saman summa tähän hyväntekeväisyyskohteeseen. Kirjoitan blogiin näistä hyväntekeväisyyskohteista ja selvitän mitä järjestö saa tuolla 20€ aikaan.

Huomioin myös tässä kuussa viime kuussa valitsematta jääneet WWF:n ja Luonnonperintösäätiön. Joulupuu keräykseen on tällä hetkellä vielä mahdoton osallistua, mutta päätin jo, että joulukuun hyväntekeväisyys rahat menevät sinne. Saatte siis lukea kirjoituksen joulupuu keräyksestä joulukuussa.  Kiitos tästä vinkistä Karoliina K.:lle ja Osinkokuninkaalle.

Toivon todella tämän hankkeen onnistuvan. Ehdotuksia hyväntekeväisyyskohteista voitte laittaa osoitteeseen pihimies.info@gmail.com tai kommenttikenttään. Seuraavan hyväntekeväisyyskohteen valitsen ensi maanantaina.

 

2 vastausta artikkeliin “Mikä on hyvä hyväntekeväisyyskohde pt. 2?”

  1. Tässä olisi hyvä seuraava hyväntekeväisyyskohde: http://www.hopeyhdistys.fi/

    ”Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.”

Kommentit on suljettu.